MØD OS

Velkommen til klinikken!

Din garanti på kvaliteten er vores logo, som viser at vi er statsaut. fodterapeut.

Vi ved hvor vigtige dine fødder er, de skal bære dig hele livet. Lige som resten af kroppen, har fødderne også brug for omsorg. Vi udføre specialer inden for Fodterapien og hjælper gerne med en sko revision og en udredning for om der er behov for indlæg. Vi arbejder med flere muligheder inden for indlæg, aflastninger i silikone og vejledning i sko og kommer med den løsning som er den bedste til den enkelte klient efter en samlet vurdering. Kom ind til en snak om dine fødder, om hvordan du kan have sunde fødder hele livet. Du kan se mere om foden her.


Lone Odgaard

Ejer og Statsaut.Fodterapeut

Jeg blev uddannet statsautoriseret fodterapeut fra fodterapeutskolen Tradium i Randers i 2008. Jeg har en bred erfaring og viden indenfor fodterapi, både almindelige fodbehandlinger, behandling af diabetes- og gigt patienter, bøjlebehandlinger og udarbejdelse af individuelle fremstillede indlæg. Jeg har også taget kurser i akupunktur og tapening, som jeg kan anvende i behandlingen af fodproblemer.

Agoenja Hasmark

Statsaut. Fodterapeut

Jeg er uddannet statsautoriseret fodterapeut fra fodterapeutskolen Tradium i Randers. Ligeledes som de andre hos Skanfod, har jeg en bred erfaring og viden indenfor fodterapi, både almindelige fodbehandlinger og behandlinger med specielle behov. Jeg arbejder både i klinikken, og er udekørende i private hjem og på plejehjem.

Mette Hermann

Statsaut.Fodterapeut

Jeg blev uddannet statsautoriseret fodterapeut fra fodterapeutskolen Tradium i Randers. Jeg udfører både almindelige fodbehandlinger og behandling af diabetes- og gigt patienter. Jeg arbejder både i klinikken, og er udekørende i private hjem og på plejehjem.

KLINIK FOR FODTERAPI

Adelgade 48 st.tv. 8660 Skanderborg | Tlf.:86 52 27 12 | e-mail: post@skanfod.dk

Åbningstider:
Mandag – Tirsdag: 07:00 – 17:00
Onsdag – Torsdag: 08:00 – 17:00
Fredag: 08:00 – 15:00
Lørdag – Søndag: lukket


Klinikken kan have andre åbningstider afhængigt af booking.